Uw browser is verouderd.

Bedrijven en overheid

Bedrijven en overheid

Wij bieden claims services voor bedrijven die zichzelf verzekeren en overheidsinstanties

Bedrijven en overheid

Bedrijven en (semi-)overheidsinstanties kiezen er soms voor om een bepaalde mate van operationeel risico te behouden en vragen bescherming bij een excesverzekeraar om verliezen boven een bepaald bedrag te dekken. Wat schadeafhandeling betreft, kan het zijn dat een bedrijf met eigen verzekeringsdekking niet akkoord gaat met de excesverzekeraar of niet het personeel of de deskundigheid in huis heeft om schadedossiers te behandelen voor (omvangrijke) situaties die zich slechts sporadisch voordoen. Ze kunnen ook besloten hebben om geen teams van hoogopgeleide dossierbehandelaars op locatie te hebben en kiezen ze daarom voor een contract met DEKRA Claims Services voor hun schadeafhandeling.

DEKRA Claims Services is gespecialiseerd in diensten voor schadebeheer aan bedrijven die zichzelf verzekeren:

  • Onze dienstverlening geldt voor heel wat bedrijven die zichzelf verzekeren, zoals dienstenbedrijven, handelsbedrijven (warenhuizen, distributeurs, kleinhandel, …), industriële ondernemingen en (semi-) overheidsorganisaties (overheidskantoren, openbare nutsbedrijven, openbare vervoersmaatschappijen, enz.)
  • Onze dienstverlening geldt voor alle verzekeringstakken: voertuig, vracht, onroerend goed, aansprakelijkheid, ongeval & gezondheid en bijzondere incidenten
  • Wij houden rekening met uw bedrijfscultuur en -processen en passen onze dienstverlening graag aan

Pagina delen