Uw browser is verouderd.

Leasing, fleet & rental

Leasing, fleet & rental

Gespecialiseerde dienstverlener in schadebeheer voor leasing-, wagenpark- en verhuurbedrijven

Leasing, fleet & rental

DEKRA Claims Services is een gespecialiseerde service provider in claims management voor leasing-, wagenpark- en verhuurbedrijven. Wij kunnen perfect geïntegreerde claims management serevices voor claims van derden bieden aan commerciële leasingbedrijven, bedrijfswagenparken, OEM’s (original equipment manufacturers), autodealers, vrachtwagen- en transportbedrijven, openbare instanties en commerciële luchtvaartmaatschappijen.

We breiden onze diensten ook uit naar verzekeringscaptives, captives van OEM’s en niet-captives (bijvoorbeeld met eigen verzekeringsdekking) van leasing-, wagenpark- en verhuurbedrijven. Voor captives en niet-captives bieden wij oplossingen zoals volledige outsourcing (externe derde-beheerderscontracten) en alle verschillende stappen tussenin, waarbij onze DEKRA-teams met uw teams kunnen samenwerken.

De voordelen van de diensten van DEKRA Claims Services voor bedrijven actief in leasing, fleet en rental zijn:

  • Geïntegreerd schadebeheer tegenover derden voor de meeste soorten wegvervoer
  • Operational Excellence: We werken met duidelijk vastgelegde en overeengekomen Service Level Agreements volgens de wettelijke, financiële en personeelsgebonden vereisten. Onze instrumenten op het vlak van prestatiebeheer en informatica stellen ons in staat om oplossingen aan te bieden die zowel flexibiliteit als automatisering toelaten. Onze hoogopgeleide, ervaren en meertalige dossierbehandelaars werken gericht samen met u aan oplossingen voor uw zakelijke behoeften en streven ernaar om uw klanten tevreden te houden.
  • Totale dienstverlening: Wij bestrijken alle aspecten van de waardeketen van schadeafhandeling en bieden diensten gaande van een coördinatiecentrum tot fraudeopsporing en schade-expertise

Pagina delen