Uw browser is verouderd.

Logistiek & transport

Logistiek & transport

Beheer van ladingschades voor de transport- en logistieke sector

Logistiek & transport

DEKRA Claims Services is een gespecialiseerde dienstverlener voor schadebehandeling in de transport- en logistieke sector. Deze geavanceerde, zeer concurrerende sector wordt geraakt door de grote dynamiek in de internationale economische omgeving, inclusief wet- en regelgeving en milieueisen. Wij zetten ons intensief voor deze sector in en willen nationale en wereldwijde spelers dan ook helpen om grensoverschrijdend te werken en voorop te blijven in alle ontwikkelingen.

DEKRA Claims Services heeft zich gespecialiseerd in deskundige afhandeling van ladingschadedossiers voor verschillende grote autofabrikanten en logistieke afdelingen van mondiale producenten. Ons personeel bestaat uit experts in risicobeperking, schadevaststelling en aansprakelijkheidskwesties. DEKRA Claims Services biedt diverse mogelijkheden aan, zoals:

  • Onze dienstverlening geldt voor alle soorten producten en transportwijzen: vervoer over zee, spoor, binnenwater, havens (zee en binnenland)
  • Wereldwijd bereik: Via de DEKRA Groep hebben onze verzekeringsklanten toegang tot een wereldwijd netwerk van experten in méér dan schadeafhandeling, want we kunnen onze verzekeringsklanten ook helpen om geen investerings- of markttoegangskosten te moeten betalen en problemen als vreemde talen, lokale regelgeving en fiscaliteit, cultuurbarrières, enz. te vermijden.
  • Innovatieve tariefmodellen: Van een vast tarief tot alternatieve prijsmodellen Wij werken met diverse tariefregelingen en kunnen steeds een voorstel op maat uitwerken dat aan uw vereisten voldoet.
  • Operational exellence: Een efficiënte schadebehandeling is van wezenlijk belang voor het zakelijk succes en de goede naam van verzekeraars, makelaars en tussenpersonen. We werken met duidelijk vastgelegde en overeengekomen Service Level Agreements die voldoen aan de vereisten op het gebied van wet- en regelgeving, financiën en human resource management. . We beschikken over management informatie systemen en in de ICT omgeving stelt ons in staat om oplossingen aan te bieden die zowel flexibiliteit als automatisering toelaten. Onze hoogopgeleide, ervaren en meertalige dossierbehandelaars werken gericht samen met u aan oplossingen voor uw zakelijke behoeften en streven ernaar om uw klanten tevreden te houden.
  • Wij bieden pakketten op maat: Ongeacht of onze klanten een deel van hun schadeafhandelingsproces dan wel hun volledige afdeling schadebeheer wensen te outsourcen, in ieder geval kan DEKRA Claims Services een product op maat aanbieden dat specifieke behoeften en vereisten in aanmerking neemt. Wij kunnen u ook ondersteunen met onmiddellijke overname van schadebeheer (bijvoorbeeld na grote incidenten), schadedossiers voortvloeiend uit een uitloopprogramma en outsourcingoplossingen op lange termijn.

Pagina delen